Izjava o zaštiti podataka
Izjava o zaštiti podataka

Viega vrlo ozbiljno shvaća zaštitu osobnih podataka. Želimo da znate kada pohranjujemo koje podatke i kako ih koristimo. Uveli smo tehničke i organizacijske mjere koje jamče da se poštuju propisi o zaštiti podataka.

Anonimno skupljanje podataka
Nepersonalizirane web stranice na portalu tvrtke Viega možete koristiti bez potrebe da nam priopćite tko ste. Mi bilježimo samo ime Vašeg internetskog providera (Vašu IP adresu), web stranicu s koje ste došli, datum, vrijeme i web stranice koje ste na našem portalu posjetili. Te informacije koristimo u statističke svrhe. Stoga Vi kao pojedinačni korisnik ostajete anonimni.

 

Osobni podaci
Osobni podaci su podaci koji se odnose na Vas. To su ime, adresa, broj telefona. Podaci koji ne mogu uputiti na Vaš stvarni identitet (primjerice vrijeme posjeta portala ili broj korisnika web stranice) ne spadaju u takvu vrstu podataka. Viega prikuplja osobne podatke samo ako nam sami date takve podatke, primjerice kod ispunjavanja obrasca za prijavu ili kod registracije za individualizirane servise. Podaci iz obrasca pohranjuju se samo u dotičnu svrhu. Primjerice, potrebna nam je Vaša adresa kako bi mogli procesirati prijave kod natječaja. Daljnja distribucija Vaših podataka trećim strankama je isključena.

 

Pravo na opoziv
Korištenju Vaših podataka uvijek možete proturječiti. Ako se pismeno ili elektronički obratite našem webmasteru odmah će biti blokirana takva obrada podataka. Pored toga pod određenim uvjetima imate pravo na ispravak, blokiranje i brisanje podataka koje smo pohranili. U svakom trenutku imate pravo na informaciju o Vašim podacima koje smo pohranili te o cilju njihove pohrane.

 

Informacije putem e-pošte
Rado ćemo Vas informirati o našoj ponudi. Ako za to smijemo koristiti Vašu adresu e-pošte, na dotičnom obrascu nam morate izričito za to dati svoju dozvolu. Svoju suglasnost naravno u svakom trenutku možete opet povući. Za to se pismeno ili elektronički obratite našem webmasteru.

 

Poveznice s drugim web stranicama
Naša online ponuda sadrži poveznice prema drugim web stranicama. Mi nemamo utjecaj na to da se vlasnici tih web stranica pridržavaju odredbi za zaštitu podataka. Također nemamo ni utjecaj na legitimnost sadržaja tih web stranica. Stoga ne preuzimamo bilo kakvu odgovornost za sadržaj tih web stranica.

 

Zaštitni znakovi
Ako nije navedeno ništa drugo, svi zaštitni znakovi na ovim web stranicama zaštićeni su na ime tvrtke Viega.

 

Autorska prava
Viega pridržava autorska prava za tekstove, slike, grafike, zvukove, animacije i video klipove i njihov raspored na ovim web stranicama. Oponašanje svih vrsta, distribuiranje ili neko drugačije korištenje dozvoljeno je samo uz pismenu dozvolu tvrtke Viega.

 

Odgovornost
Viega se trudi održavati aktualnim ovdje prikazane informacije na ovim web stranicama. Ne preuzimamo odgovornost za ispravnost, aktualnost i potpunost ponuđenih informacija.

Ako drugačije nije navedeno, isključena su sva prava - iz bilo kojeg pravnog razloga - zbog šteta nastalih zbog korištenja ovih web stranica ili ovdje sadržanih informacija.

 

Pitanja i komentari
Za pitanja, ideje i komentare na temu zaštite podataka obratite se e-poštom našem webmasteru. Brzi razvoj novih internetskih tehnologija s vremena na vrijeme zahtjeva prilagođavanje naših odredbi za zaštitu podataka. Na ovoj stranici se možete informirati o novostima.

 

Zaštita podataka