Fonterra polibutenska cijev sada u 5 dimenzija
Fonterra polibutenska cijev sada u 5 dimenzija

Bilo da se radi o novogradnji, renoviranju ili primjeni na velikim industrijskim površinama: s inovativnom polibutenskom Viega cijevi mogu se brzo i ekonomično postavljati Fonterra podna i zidna grijanja i hlađenja. 

Ona je sada na raspolaganju u pet dimenzija:

12 x 1,3 / 15 x 1,5 / 17 x 2,0 / 20 x 2,0 / 25 x 2,3 mm.

Fleksibilnost za sve primjene

 

Nenadmašena fleksibilnost pri istovremenoj stabilnosti savijanja i to neovisno o temperature ugradnje: to je ono čime polibutenska cijev iz sustava Viega Fonterra postavlja mjerila na tržištu. Vi profitirate od maksimalnog komfora ugradnje kod svih primjena, od ugradnje u niskim podnim konstrukcijama površinskog grijanja pri renoviranju do industrijske primjene na velikim površinama.

 

Bilo da se radi o sustavu Tacker, pločama s kvačicama, čep pločama ili pločama od gips vlakana, u svakom Fonterra sustavu površinskog grijanja i hlađenja polibutenska Fonterra cijev pozitivno se iskazuje visokom fleksibilnošću koja nema premca kod konkurencije. Zahvaljujući materijalu polibutenu Viega polibutenska cijev je ekstremno fleksibilna i istovremeno stabilna pri svakom savijanju. To u konačnici znači: više sigurnosti i besprimjeran komfor montaže.

 

Nova cijev iz programa Fonterra može se uobičajeno primjenjivati sa spojnicama i instalacijskim komponentama koje su usklađene sa ovim sustavom. Isto važi i za press alate i čeljusti za prešanje.

Fonterra: polibutenska cijev je sada još savitljivija
Osobito savitljiva polibutenska cijev za Fonterra podna i zidna grijanja.
Jednostavno polaganje polibutenskih cijevi sustava Viega Fonterra
Jednostavno polaganje cijevi također i u malim prostorijama i kod niskih vanjskih temperatura.