Predzidna tehnika

Vodokotlić

Novi Prevista vodokotlić temelj je naših novog predzidnog sustava - svejedno projektirate li kupaonicu u postupku suhe ili mokre gradnje. On je identičan u svim Prevista WC elementima. Ventili za punjenje i odvodni ventili te potisna mehanika jedinstveni su u svakom modelu. Vodokotlić može se nabaviti u obje varijante 3H i 3L.

 • Priključak za vodu

  Fleksibilni priključak za vodu može se postaviti pomoću novorazvijenog adaptera s unutrašnjim brtvljenjem i omogućuje priključivanje na cjevovovodne sustave u samo nekoliko sekundi.

 • Tehnika oblikovanja upuhivanjem

  Vodokotlić se upuhuje iz ekstrudiranog plastičnog crijeva u kalup. Rezultat: maksimalna nepropusnost i pouzdana, dugotrajna kvaliteta.

 • Prigušnica protoka ispiranja

  Omogućuje podešavanje optimalnog protoka ispiranja za sve WC-školjke podešavanjem prilagodnog prstena. Pet stupnjeva omogućuju prilagodbu svakoj keramici.

 • Ventil za punjenje

  Ventil za punjenje može se ugraditi i ukloniti bez alata i osigurava brzo ponovno punjenje za dodatno ispiranje.

Individualni dizajn

Mogućnosti dizajna raznolike su zato što je vodokotlić kompatibilan sa svim Visign potisnim pločama. Tako su pri svim ugradbenim situacijama moguća individualna rješenja dizajna.

Made in Germany

Vodokotlić se proizvodi u Njemačkoj. Održiva proizvodnja i dugotrajnost također su osigurani. Osim toga, svaki vodokotlić provjerava se na nepropusnost i funkciju prije isporuke – za maksimalnu sigurnost i kvalitetu.

Montaža s objašnjenjima

Sve pomične i ručno ugrađivane komponente izvedene su u žutoj boji. Posebno se ističu prednosti novog koncepta rukovanja novim odvodnim ventilom. Pogledajte galeriju slika u tu svrhu.

Prilagodljive količine ispiranja bez konkurencije

Prilagodljive količine ispiranja bez konkurencije

Primjene

Značajno smo pojednostavnili našu ponudu. Postoje tri predzidna rješenja: kod postupka suhe gradnje to su Prevista Dry za zidnu montažu i ugradnju u noseću konstrukciju, kao i Prevista Dry Plus za montažu na šini. Za postupak mokre gradnje imamo Prevista Pure. Sve izvedbe imaju isti vodokotlić. Na taj način možete u najkraćem roku sastaviti i montirati predzidni sustav.

Druge interesantne teme

Potisne ploče

Ekskluzivna raznolikost

Razvijeno za profesionalce

Jednostavno i impresivno

Jednostavna montaža

Uvjerite se i sami