Vrati prethodno Vrati prethodno

O nama

Viega. Connected in quality.

Svakoga dana iznova nastojimo nadmašiti same sebe. To činimo stupanjem u dijalog sa svojim kupcima i razvojem još boljih proizvoda, ali i servisnih usluga kao i vođenjem našeg poduzeća u budućnost, a da pritom ne izgubimo iz vida vlastitu prošlost.

U svemu što radimo obvezujemo se na najvišu kvalitetu. I to ne tek od jučer, nego već više od 115 godina, kad je sve započelo s vizijom revolucioniranja instalacijske tehnike. S više od 4.700 djelatnika diljem svijeta danas smo postali liderom na svjetskom tržištu – a unatoč tomu, ostali smo obiteljsko poduzeće koje postavlja vlastita mjerila. Jedino na taj način možemo diljem svijeta osigurati kvalitetu „Made in Germany“ i ponuditi proizvode na najvišoj razini.

Posebno nam je važno svojim kupcima pružati najbolju moguću potporu u njihovu svakodnevnom radu. Uzajamno usklađujemo materijale, tehniku i komfor, rezerviramo vrijeme za osiguranje kvalitete i ulažemo u istraživanje i razvoj. Rezultat toga je savršeno usklađeni sustav od više od 17.000 artikala, kojima se može pristupiti na brz i pouzdan način. Osim toga, vodimo računa i o svojoj odgovornosti kao lidera na svjetskom tržištu i dijelimo svoje znanje sa svojim kupcima na cijelom svijetu.

Jer, uvjereni smo da:

Sve je u kvaliteti. Bez kvalitete sve postaje ništa.

Naša internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije korištenje stranicom te kako bismo je mogli poboljšavati i prikupljati statističke podatke. Kolačiće ne upotrebljavamo za izradu korisničkih profila. Više informacija možete pronaći u našoj Izjavi o zaštiti osobnih podataka