Viega tuš kanalica Advantix

Zahtjevi za oblikovanje kupaonice danas su viši nego ikad. Vrhunski materijali i moderan dizajn odavno su ušli u ovaj posebni prostor – sasvim svejedno, kakvi su postojeći arhitektonski uvjeti. To su vizualni i tehnički uvjeti koje Viega tuš kanalica Advantix elegantno ispunjava i to najvišom kvalitetom materijala i obrade, kao i preglednim modularnim sustavom koji olakšava izbor i kombinacije komponenata. 

Najveća fleksibilnost i preglednost

Manje je više: to vrijedi u slučaju novog asortimana Viega tuš kanalica Advantix ne samo kod zahtjeva za moderan, jako reduciran i time elegantno neupadljiv dizajn, nego i za novi modularni sustav, koji spaja najveću preglednost i fleksibilnost. 

 

Reducirani dizajn za najviše zahtjeve

Najuočljivija karakteristika dizajna nove Viega tuš kanalice Advantix je: jednostavna neupadljivost. Standardne rešetke u kutnim i zaobljenim izvedbama te dizajnerske rešetke (kao ploča od keramičkih pločica, kao upušteno ležište za keramičke pločice, ili kao staklena izvedba u sivoj ili crnoj boji) sužene su po širini na 40 mm. Smanjenje širine rešetke od preko 40 % omogućuje da se Viega tuš kanalica Advantix još finije uklopi u moderno oblikovanje kupaonice. Ukupno tri također uža okvira (u kutnoj izvedbi, zaobljenoj izvedbi, ili kao standardni okvir) su matirani i omogućuju čist prijelaz na keramičke pločice. Na raspolaganju su pet definiranih duljina Viega tuš kanalice Advantix, što omogućuje opremanje svake kupaonice.

 

Vrhunski materijal, najbolja odvodna tehnika

Nije samo kod vizualnog dojma puno toga napravljeno, nego i kod preglednosti. Praktičan modularni sustav omogućuje odgovarajuće rješenje za svaki lokalni arhitektonski uvjet. Svaki od oba modela tuš kanalica (za slobodnu ugradnju ili za ugradnju uz zid) može se kombinirati sa tri varijante okvira, šest rešetaka i tri različita odvoda te sa dvjema montažnim nožicama. Obje varijante montažnih nožica (standardni i model za sanaciju) su opremljene gumiranim stopicama. Sasvim svejedno, koji su postojeći arhitektonski uvjeti: Viega tuš kanalica Advantix pruža ne samo tehnički odgovarajuće, nego i vizualno atraktivno rješenje.

 

Tuš kanalice Advantix

Katalog proizvoda

Pregled

  • moderan, reducirani dizajn
  • pregledan modularni sustav koji se lako montira
  • najveća kvaliteta pri odabiru i obradi materijala
  • rešetke i okviri na raspolaganju su u matiranim izvedbama, u izvedbama poliranim na visoki sjaj ili kao standardni okviri
  • sve Viega tuš kanalice Advantix mogu se nabaviti u pet duljina 750, 800, 900, 1.000 i 1.200 mm
  • dizajnerske rešetke su značajno uže (40 mm), u kutnim ili zaobljenim izvedbama, kao ploča od keramičkih pločica, ili kao upušteno ležište za keramičke pločice
  • fleksibilnost za svaku situaciju ugradnje
  • dva modela kanalice za slobodnu ugradnju ili za ugradnju uz zid
  • tri odvoda: standardni, sanacijski i okomiti model