Viega Profipress

Zahvaljujući stalnim inovacijama i najboljoj kvaliteti proizvoda, Viega je postala svjetski lider na tržištu metalnih press spojnih sustava. Bilo da se radi o koncertnoj dvorani Elbphilharmonie u Hamburgu, Kipu slobode u New Yorku ili obiteljskoj kući: tko god instalira Viega Profipress uvijek se može osloniti na izvanrednu kvalitetu.

I to s dobrim razlogom: diljem svijeta postoje instalacije koje su uspješno i sigurno izvedene uz pomoć Viega sustava Profipress. To je moguće zahvaljujući jedinstvenoj ponudi Profipress proizvoda. Bilo da se radi o pitkoj vodi, plinu, grijanju ili posebnim primjenama u zgradama ili industriji - Viega Profipress nudi pravo tehničko rješenje za svaku instalaciju.

Više od 800 komponenti u različitim dimenzijama omogućuje maksimalnu fleksibilnost. Osim toga, imaju jedinstven sigurnosni faktor: Viega SC-Contur

S dobrim razlogom postoje diljem svijeta instalacije koje su uspješno i sigurno izvedene uz pomoć Viega sustava Profipress. To je moguće zahvaljujući jedinstvenoj ponudi Profipress proizvoda. Bilo da se radi o pitkoj vodi, plinu, grijanju ili posebnim primjenama u zgradama ili industriji - Viega Profipress nudi pravo tehničko rješenje za svaku instalaciju.