Pexfit Pro

Cijevi sustava Pexfit Pro su fleksibilne upravo onoliko koliko želite. Njihova dugotrajnost i pouzdanost će sasvim ispuniti vaša očekivanja. Ove cijevi u kombinaciji s novim press spojnicama od polifenil-sulfona (PPSU) i provjerenim Viega brončanim spojnicama prikladne su za gotovo sve kućne instalacije.

Siguran cjevovodni sustav 

Sustav Pexfit Pro ne osvaja samo svojom novom, dugotrajnom cijevi, nego i novim dimenzijama spojnica. Stoga sada, osobito kod instalacija grijanja, možete posegnuti za dimenzijama od 14 i 18 mm. Ovim Vam se otvara još više praktičnih mogućnosti – sa svim dimenzijama, uz sigurnost sustava Viega SC-Contur. 

PE-Xc mrežaste strukture 

Pexfit Pro Fosta cijevi sastoje se od tri sloja: PE-Xc unutarnje cijevi, sloja aluminija i bijelog vanjskog plašta. Uz iznimnu postojanost na tlak i temperaturu, fizikalni postupak umrežavanja i troslojna struktura jamče dugotrajnu uporabu cijevi. 

Apsolutno postojan oblik čak i pri najmanjim radijusima savijanja  

Pexfit Pro Fosta objedinjuje optimalno rukovanje i vrlo visoku postojanost na tlačno naprezanje. Bešavno zavareni aluminijski plašt minimalizira uzdužnu dilataciju, čini cijev difuzijski nepropusnom i prije svega čvrstom. Pexfit Pro Fosta se pritom lako postavlja u željeni oblik, koji trajno zadržava. To predstavlja istinsko olakšanje pri radu u skučenim uvjetima i dobru priliku za uštedu materijala. 

Kvalitetne i iznimno izdržljive press spojnice 

Pexfit Pro osvaja spojnicama od kvalitetnog PPSU-a i od iznimno otporne bronce s čahurom za prešanje od plemenitog čelika. One su higijenske, iznimno izdržljive i osiguravaju krajnju dugotrajnost instalacije. 

Viega Pexfit Pro za laku izradu etažnih instalacija.

Viega Pexfit Pro za laku izradu etažnih instalacija.

Naša internetska stranica upotrebljava kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije korištenje stranicom te kako bismo je mogli poboljšavati i prikupljati statističke podatke. Kolačiće ne upotrebljavamo za izradu korisničkih profila. Više informacija možete pronaći u našoj Izjavi o zaštiti osobnih podataka