Pexfit Pro

Cijevi sustava Pexfit Pro su fleksibilne upravo onoliko koliko želite. Njihova dugotrajnost i pouzdanost će sasvim ispuniti vaša očekivanja. Ove cijevi u kombinaciji s novim press spojnicama od polifenil-sulfona (PPSU) i provjerenim Viega brončanim spojnicama prikladne su za gotovo sve kućne instalacije.

Siguran cjevovodni sustav 

Sustav Pexfit Pro ne osvaja samo svojom novom, dugotrajnom cijevi, nego i novim dimenzijama spojnica. Stoga sada, osobito kod instalacija grijanja, možete posegnuti za dimenzijama od 14 i 18 mm. Ovim Vam se otvara još više praktičnih mogućnosti – sa svim dimenzijama, uz sigurnost sustava Viega SC-Contur. 

PE-Xc mrežaste strukture 

Pexfit Pro Fosta cijevi sastoje se od tri sloja: PE-Xc unutarnje cijevi, sloja aluminija i bijelog vanjskog plašta. Uz iznimnu postojanost na tlak i temperaturu, fizikalni postupak umrežavanja i troslojna struktura jamče dugotrajnu uporabu cijevi. 

Apsolutno postojan oblik čak i pri najmanjim radijusima savijanja  

Pexfit Pro Fosta objedinjuje optimalno rukovanje i vrlo visoku postojanost na tlačno naprezanje. Bešavno zavareni aluminijski plašt minimalizira uzdužnu dilataciju, čini cijev difuzijski nepropusnom i prije svega čvrstom. Pexfit Pro Fosta se pritom lako postavlja u željeni oblik, koji trajno zadržava. To predstavlja istinsko olakšanje pri radu u skučenim uvjetima i dobru priliku za uštedu materijala. 

Kvalitetne i iznimno izdržljive press spojnice 

Pexfit Pro osvaja spojnicama od kvalitetnog PPSU-a i od iznimno otporne bronce s čahurom za prešanje od plemenitog čelika. One su higijenske, iznimno izdržljive i osiguravaju krajnju dugotrajnost instalacije. 

Viega Pexfit Pro za laku izradu etažnih instalacija.

Viega Pexfit Pro za laku izradu etažnih instalacija.