Sanpress Inox

Sanpress Inox već godinama slovi kao sustav za savršenu higijenu pitke vode i nudi mnoštvo rješenja za instalacije pitke vode. Na primjer, za unutarnje cirkulacijske vodove, za higijenski optimirana mjesta uzimanja uzoraka pitke vode i za instalacije koje su razvrstane prema vrsti namjene u prostorijama sa strojarskom opremom, instalacijama i postrojenjima.

Cjeloviti sustav za najveću sigurnost u instalacijama pitke vode

Cijevi su od visokolegiranog nehrđajućeg čelika i isporučuju se – kao i sve druge komponente sustava – u dimenzijama od 15 do 108 mm. Pouzdane press spojnice i Easytop sistemske armature upotpunjuju ovaj svestrani i cjeloviti sustav. Sanpress Inox može se neograničeno primjenjivati za sve vrste vode za piće. Koristeći dopuštene postupke dezinfekcije možete u relevantnim sektorima za higijenu kao što su npr. bolnice izvršiti osnovnu i trenutačnu dezinfekciju prema njemačkoj Uredbi o vodi za piće (Trinkwasserverordnung). 

Sanpress Inox koristi pouzdanu Viega press tehniku i tako osigurava najveći komfor montaže i na teško pristupačnim mjestima. Nadmoć press spoja je u jednostavnoj montaži koja se mjeri u sekundama.  

Ekonomična cijev Sanpress 1.4521 

Cijev od plemenitog čelika od materijala 1.4521 je ekonomičan i kvalitetan proizvod koji kod instalacija pitke vode jamči dugoročnu sigurnost u pogledu postojanosti i održavanja kvalitete vode. Cijev Sanpress 1.4521 se proizvodi modernim procesom laserskog zavarivanja bez dodataka za zavarivanje. Tim procesom se postižu vrlo uski zavareni šavovi, a kombinirana stabilizacija titanom i niobijem rezultira većom čvrstoćom cijevi. 

Zahvaljujući svom inovativnom sastavu, Viega cijev Sanpress 1.4521 mnogo je manje ovisna o razvoju cijena sirovina. To jamči sigurnost kalkulacije i pridonosi visokoj ekonomičnosti te Vašoj konkurentnosti. Ovaj novi materijal se može obrađivati na uobičanjen način i savijati do dimenzije od 28 mm.

 

 

Mjesto uzimanja pitke vode u prstenastom ili serijski izvedenom vodu: pomoću jednog T-komada može se ugraditi slavina i time osigurati higijenski optimirano vođenje cjevovoda.

Mjesto uzimanja pitke vode u prstenastom ili serijski izvedenom vodu: pomoću jednog T-komada može se ugraditi slavina i time osigurati higijenski optimirano vođenje cjevovoda.