Viega World – centar za seminare budućnosti

Od pametnih procesa do zgrada budućnosti

Mjesto gdje se znanje može doživjeti, a budućnost graditeljstva vidjeti i dodirnuti. Povrh toga, Viega World ujedinjuje naše planove za budućnost, našu želju da zajedno oblikujemo budućnost i našu sposobnost razvoja i isporuke holističkih rješenja. Svojih 120 godina iskustva kao pokretača inovacija u industriji integrirali smo u Viega World. Oduvijek nas je vodila vizija revolucionarizacije tehnologije ugradnje. Na toj smo osnovi postojano rasli i s Viega Worldom stvaramo mjesto koje spaja teoriju i praksu, kao i naše težnje za održivošću i digitalizacijom. To obuhvaća naše zajedničko znanje o industriji, od upravljanja pitkom vodom do digitalne gradnje i zgrada budućnosti. A to se sve odražava na specifičnu metodologiju izgradnje, jer je cijeli proces izgradnje digitaliziran pomoću informacijskog modeliranja zgrade (BIM). Time je Viega World prvi veliki projekt koji smo implementirali s BIM-om. 

Zgrada Viega World ispunjava sve zahtjeve za održivost i učinkovita rješenja te joj je Njemačko vijeće za održive zgrade (DGNB) dodijelilo najvišu razinu ocjene "Platinum". 

Naš centar za seminare je primjer kako funkcionira inovativna zgrada. On je mjesto gdje želimo podijeliti svo naše znanje s vama. Pođite s nama da vidite iza kulisa i saznate više o Viega Worldu. 

Četiri glavne prekretnice